Zo coach ik

In een loopbaancoachingstraject bij mij, krijg je inzicht in wat je belangrijk vindt in een baan en waar je gelukkig van wordt. Wil je nog meer hulp, dan help ik je hoe je je droombaan gaat vinden. Dit lees je op de pagina Coaching voor jou. Wil je meer weten over de doelen van mijn loopbaancoaching, lees dan snel verder!

Voor wie is mijn loopbaancoaching bedoeld?

Mijn loopbaancoachingstrajecten zijn gericht op ambitieuze vrouwen die meer geluk willen in hun leven. Meer energie halen uit werk is vaak de angel. Je vindt je baan bijvoorbeeld prima, maar vraagt je af ‘Is dít het?’. Je wilt wat anders doen, maar weet niet goed wat. Het kan ook zijn dat je veel werkdruk of stress ervaart en daar beter mee om wilt leren gaan. Of je wilt graag meer balans vinden tussen je werk en je privéleven.

Wat houdt loopbaancoaching in?

Loopbaancoaching is bedoeld om je persoonlijk en professioneel te laten groeien en te ontwikkelen binnen je loopbaan: je werkende leven. In loopbaantrajecten krijg je zicht op jezelf, je werksituatie en hoe deze samenhangt met je privéleven. Je zoomt in op kwaliteiten en valkuilen en word je bewust van welke werkzaamheden je het liefste doet. Je leert hoe je organiseert dat dit werk naar je toekomt.

Welke inzichten doe je op in loopbaancoaching?

We gaan voor het maximale resultaat! In de gesprekken, de test en de opdrachten doe je op persoonlijk vlak ontdekkingen over jezelf als persoon.

  • Je leert je sterke en zwakke kanten kennen.
  • Je krijgt scherp wat je drijfveren en talenten zijn.
  • Het wordt jou duidelijk wat je energie geeft en wat energie vraagt.
  • Je leert je drijfveren vertalen naar werk wat jou energie geeft
  • Je leert je energie voor jezelf zo goed mogelijk in te zetten.

Wat voor coaching kun je bij mij verwachten?

Een loopbaancoachingstraject bij mij, betekent dat ik je begeleid in je persoonlijke ontwikkeling. Ik ben een praktisch ingestelde coach. Zonder oordeel luister ik naar je verhaal en ga ik je op een positieve, inlevende en veilige manier vragen stellen om tot een nieuw inzicht te komen. Ik stimuleer je op een positieve en enthousiaste manier om tot actie over te gaan.

Waar vindt de coaching plaats?

Ik coach vrouwen en dat doe ik een aantal dagen in de week in mijn eigen praktijk in Haarlem. Naast Haarlem, komen de vrouwen ook uit de omgeving: Heemstede, Zandvoort, Bloemendaal, Spaarnwoude, Spaarndam, Santpoort, Velserbroek, Beverwijk, Heemskerk, Hoofddorp en uiteraard Amsterdam. Ook coach ik online, al is dit bij voorkeur een combinatie van online en offline sessies.

Vragen en meer informatie

Wil je meer informatie over loopbaancoaching? Wil je weten of het aansluit op jouw wensen? Neem contact met mij op of vraag een intake van 30 minuten aan. Hierin bespreken we wat je van de coaching kunt verwachten, wat je vraag en doel is en wat je verwachtingen zijn.