Even voorstellen

Het coachen van ambitieuze vrouwen is mijn grote passie. Ik vind het fantastisch om te zien hoe anderen opleven als ze nieuwe inzichten krijgen in zichzelf en hoe zij met hoop en nieuwe verwachtingen voor de toekomst de deur uit lopen. Ik help je met loopbaanbegeleiding ontdekken wat je nog niet wist, maar al wel in jou aanwezig is.

Over mijn achtergrond

Door mijn achtergrond in Pedagogiek en Human Resources heb ik inmiddels ruime ervaring in het helpen van mensen. Van mensen die niet op de juiste plek zaten, niet wisten welke switch ze wilden maken, tot aan mensen die gewoon hun hart wilden luchten.

Een erkende coach

Om nóg meer diepgang in mijn gesprekken aan te kunnen brengen en mensen op een doelgerichte manier verder te helpen heb ik mij verder ontwikkeld tot Beroepscoach via een erkende coachopleiding aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie (NOBCO/EMCC-geaccrediteerd).

Een coach, blijvend in ontwikkeling

Ik vind het erg belangrijk om te investeren in mijn persoonlijke groei en ontwikkeling. Door de coachingservaring, het bijscholen en trainen van mijzelf ben ik een coach die blijvend in ontwikkeling is. Ik weet, als moeder van 2 kleine kinderen, vanuit eigen ervaring hoe lastig dit kan zijn. Een gezin kan veel beslag op je leven leggen.

Hoe andere vrouwen mij ervaren

Mensen geven terug dat ik in de loopbaanbegeleiding rust uitstraal, écht luister en goed doorvraag op hun situatie. Zij voelen zich daardoor gehoord en gezien. Meer lezen over wat andere vrouwen van een coachingstraject bij mij zeggen? Lees het op de pagina Anderen over mij.

Vragen en meer informatie

Wil je verder kennis met mij maken? Neem contact met mij op of vraag een  intake van 30 minuten aan. Hierin bespreken we jouw vragen en verwachtingen. En je kunt meteen merken of mijn stijl aansluit op jouw behoefte.

Ik ben aangesloten bij :

Het keurmerk van Coachfinder