Coaching voor jou

Heb jij al eens uitgerekend hoeveel tijd je van je leven besteedt aan je werk? Dat is direct een issue als je werk je geen plezier meer oplevert, als je merkt dat je niet meer op je plek zit of als je je niet meer gezien voelt. Dan kost je werk je meer energie dan het je lief is. Als je wéét dat werk een energievreter is geworden of als je geen energie meer voor je werk kunt opbrengen, dan is het tijd om er wat aan te doen! Start met een loopbaancoachingstraject.

Van een energielek…

Vrouwen met ambities hebben helemaal geen ruimte voor onnodige energievreters. Dat heeft bijvoorbeeld effect op je gezin, eigen ontspanning en de relaties die je onderhoudt met vrienden. Een ambitieuze vrouw zonder energie lukt het niet meer om met enthousiasme en betrokkenheid te leven.

… naar meer energie

Wil je meer werkplezier en werkgeluk ervaren? Je werk en privé in balans hebben? Meer tijd voor jezelf? Dan is het nodig om de juiste keuzes te kunnen maken, te weten wat je kwaliteiten zijn en hoe je deze kan inzetten. Dat levert al meteen een flinke boost energie op. En op de lange termijn ga je weer genieten van de professionele uitdagingen die naar je toekomen.

Het is tijd voor een verandering!

Loopbaancoaching brengt je weer op de rit, zorgt dat je weet welk werk bij je past en je je persoonlijk kunt ontwikkelen. En dikke kans dat je ‘s nachts beter slaapt!

Maak werk van een verandering!

Kies voor geluk

In dit programma kies je voor geluk en krijg je inzicht in jezelf, stel je doelen en ga je daaraan werken.

Wat is het resultaat van het coachingstraject?

We gaan tijdens dit coachingstraject in op wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Je ontdekt je drijfveren en waarden, je kernkwaliteiten en persoonlijkheid.
In de coaching help ik je hoe je kunt kiezen voor je werkgeluk.

Wat houdt de coaching concreet in?

  • 3 maanden persoonlijke coaching
  • 4 individuele gesprekken van 1,5 uur
  • Online ‘Interesse & Competentietest’
  • Loopbaanvragenlijst en (huiswerk) opdrachten
  • Begeleiding per e-mail en telefoon

De uitkomst van de test en opdrachten resulteren in een Persoonlijk Profiel. Dit profiel bespreken we in de coachsessies.

Wat is de investering?

Het programma betekent dat je tijd investeert in de gesprekken, de test, vragen en opdrachten.
Financieel is de investering: € 795,- (of 2 termijnen van € 415,-).

Realiseer je droom

In dit programma kies je voor geluk en krijg je hulp in je aanpak om je droom te realiseren.

Wat is het resultaat van het coachingstraject?

In dit traject gaan we, na alle elementen uit het programma ‘Kies voor geluk’), ook aan de slag met: welke beroepen passen er bij jouw persoonlijk profiel, welke kansen op de arbeidsmarkt heb je en hoe kom je daar? Zo realiseer je je droom.

Wat houdt de coaching concreet in?

  • 4 maanden persoonlijke coaching
  • 7 individuele gesprekken van 1,5 uur
  • Online ‘Interesse & Competentietest’
  • Loopbaanvragenlijst en (huiswerk) opdrachten
  • Begeleiding per email en telefoon

Het Persoonlijk Profiel uit het pakket Kies voor Geluk wordt doorvertaald naar een toepasbaar Arbeidsmarkt Profiel.

Wat is de investering?

Het programma betekent dat je tijd investeert in de gesprekken, de test, vragen en opdrachten.
Financieel is de investering: € 1.275,- (of 3 termijnen van € 445,-).

De genoemde prijzen gelden alleen voor particulieren en zijn inclusief btw. Als particulier kun je vaak je kosten voor een coachingstraject (gedeeltelijk) vergoed krijgen. Bijvoorbeeld via de werkgever, belastingdienst, UWV, of PGB. Als je hier meer over wilt weten neem dan contact met me op of kijk op de site van de belastingdienst.

De coachingsgesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Haarlem. Als je dat graag wilt, is een combinatie met online gesprekken via Zoom mogelijk.

Vragen en meer informatie

Wil je meer informatie over de programma’s? Twijfel je of het aansluit op jouw wensen? Neem contact met mij op of vraag een intake van 30 minuten aan. Hierin bespreken we wat je van de coaching kunt verwachten, wat je vraag en doel is en wat je verwachtingen zijn.